Espàrrecs verds amb formatge

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Espàrrecs verds-Ou dur-Llet-Formatge ratllat-Farina-Mantega-Pebre en pols-Nou moscada-Aigua-

2 racions

Utensilis

Una plata de forn,una olla i un cassó.

Elaboració

Pelem i tallem els espàrrecs i els bullim amb aigua 20 minuts. Mentrestant fem una salsa amb: llet, part de la mantega, farina, sal, pebre i una mica de nou moscada, 20 minuts al foc.
Separem el rovell de la clara de l'ou dur, passem la clara pel picador i l'afegim a la salsa.
Posem els espàrrecs en una plata, aboquem la salsa per sobre i després, una capa de formatge ratllat i trossos de mantega. Posarem al forn a daurar i estarà llest.

2h

Notes

La recepte està explicada per cuinar amb espàrecs d'horta , però es pot fer també perfectament amb espàrrecs de marge. Tambè queda molt bona.


Recepta de cuina de Espàrrecs verds amb formatge
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8667 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Francisca Domingo diu:
Jordi m'ha agradat molt la teva recepta dels espàrrecs els provaré.
Jordi Bosch Negre diu:
Donç vinga Francisca a provar-ho i a publicar-ho aqui que és molt divertit aixó de les receptes , abiam si hos animeu.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: