Espàrrecs verds amb formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern

Ingredients
- Espàrrecs verds-Ou dur-Llet-Formatge ratllat-Farina-Mantega-Pebre en pols-Nou moscada-Aigua-
2 racions
Utensilis
Una plata de forn,una olla i un cassó.
Elaboració
Pelem i tallem els espàrrecs i els bullim amb aigua 20 minuts. Mentrestant fem una salsa amb: llet, part de la mantega, farina, sal, pebre i una mica de nou moscada, 20 minuts al foc.
Separem el rovell de la clara de l'ou dur, passem la clara pel picador i l'afegim a la salsa.
Posem els espàrrecs en una plata, aboquem la salsa per sobre i després, una capa de formatge ratllat i trossos de mantega. Posarem al forn a daurar i estarà llest.
2h
Notes
La recepte està explicada per cuinar amb espàrecs d'horta , però es pot fer també perfectament amb espàrrecs de marge. Tambè queda molt bona.
Etiquetes:
Espàrrecs Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8667 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.