Truita de carxofa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 2 Carxofes de temporada
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

-Treiem les làmines menys tendres de les carxofes, les partim pel mig i en fem grills d’entre 1 cm i 1,5 cm.
-En una paella amb una mica d’oli i posem els grills de carxofa amb una mica de sal. Tapem la paella. El hi donem la volta i la cocció són uns 7 minuts per costat.
-Batem els ous i els tirem sobre les carxofes. Donem la volta i són 2 minuts.
-Empletem i llestos.

20min


Recepta de cuina de Truita de carxofa

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!