Paella d'Arròs Ràpida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un pebrot vermell. Dos tomàquets vermells petits. Dos alls. julivert.
  • Dues gambes o tres per persona.
  • Una sèpia a trocets de mig kg.
  • Quatre cloïsses per persona.
  • Mig kg de musclos.
  • Cúrcuma (espècie que la podeu trovar al Mercadona)
  • Un got de quart ple d'arròs (queden Dues racions normals)

2 racions

Elaboració

Neteja els musclos i els fas al vapor. Reserva
Agafa el got de minipimer i posa el pebrot a trossets.
Li treus les llavors als tomàquets i si la pell no te defectes la deixes.
Treu-li la pell al alls i també cap a dins.
Si el julivert es fresc també cap a dins.
Tritura i reserva.
Si les cloïsses son fresques deixa-las una estona en aigua i sal perquè deixin anar la sorra.
Neteja les gambes (si son congelades no les descongelis, queden mes gustoses) i posa-les amb l'oli calent i una mica de sal volta i volta, tot seguit afegeix el q hem triturat, la sepia a trossets, les cloïsses i una cullerada de las de cafè amb llet, de sal i una de las petites de cafè, de cúrcuma, fes una remenada i treu les gambes i cloïsses en el moment q les vegis obertes.
Reserva.
Cola l'aigua dels musclos, remena i ho deixes a foc moderat a partir de q arranqui el bull amb la sepia, deu minuts. Tanca.
Posa un litre i mig d'aigua a bullir.
Quant bulli torna a encendre el foc al màxim on hi ha la sepia, i posa l'arròs,remena i ves posant aigua bullint segons el volgueu mes o menys caldós. (entre 15 i 20 minuts).
Quant et falten dos minuts per tancar afegeix les gambes , les cloïsses i el musclos amb una sola closca.
Queda hiper bò.

45min

Notes

En lloc de sèpia pots posar calamar.
També pots incloure dos escamarlans al mateix temps que les gambes.


Recepta de cuina de Paella d'Arròs Ràpida
per Rosa Fabré

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: