Croquetes de pollastre fàcils

Ingredients

  • Dos pits de pollastre
  • Dues cebes grosses tallada petita
  • 75gr de mantega
  • Una culleradeta petita de nou moscada
  • Mig got de llet dels de quart
  • Dues cullerades soperes de Maicena
  • Espècie Pollo Asado, dues pastilles d'avecrem de pollastre o paté normal
  • (Si prefereixes el paté, posa'l un cop ho hagis triturat)

Elaboració

Desfés la mantega a foc mínim.
Posa els pits sense pell, a trossets petits a la paella amb la ceba a fregir a foc mitja, posa una mica de sal i dues cullerades petites de una especies que es diu (sazonador de pollo asado) o les pastilles d'avecrem esmicolades.
Controla i remena sovint fins que agafi color.
Desprès ho tritures al minipimer i ho tornes a la paella.
En el mig got de llet, posa la Maicena i la nou moscada, remena i posa-ho per sobre del triturat, dona-li unes remenades fins que quedi ben integrat i ja tens la massa de croquetes.
Tanca i deixa refredar.
Utilitza una cullera sopera per agafar massa i dóna-li forma amb les mans.
En un plat enfarina les croquetes, després pasa-las per ou amb una mica de sal, i després per pa ratllat. En un altre plat, deixar-les preparades per fregir.
Segueix aquest procés.
Un cop fregides posa-les en un plat amb paper de cuina perquè xucli l'oli.
Queden hiper bones

1h

Notes

Si prefereixes les croquetes mes petites fes servir la cullera mitjana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2135 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: