Broqueta de magret d'ànec amb préssec
Categoria:
Carns
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 magret d'ànec fresc
- 2 préssecs de pell vermella
- Uns quants enfilalls per fer broquetes
- Sal
- Pebre negre
4 racions
Utensilis
Un bon caliu
Elaboració
Tallem el magret en daus i els salpebrem
Sense treure la pell dels préssecs, els tallem a trossos traient el pinyol
Posem els dos ingredients als enfilalls, intercalant un tros de cada
Un cop muntades les broquetes, la manera que queden molt be, és al caliu.
La alternativa sempre pot ser una planxa o paella o inclús el forn.
30min
Notes
El fet de no treure la pell del préssec és per protecció a la cocció i que no es desfaci.

Etiquetes:
Broquetes i enfilalls França
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2259 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.