Broqueta de magret d'ànec amb préssec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 magret d'ànec fresc
  • 2 préssecs de pell vermella
  • Uns quants enfilalls per fer broquetes
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Utensilis

Un bon caliu

Elaboració

Tallem el magret en daus i els salpebrem
Sense treure la pell dels préssecs, els tallem a trossos traient el pinyol
Posem els dos ingredients als enfilalls, intercalant un tros de cada
Un cop muntades les broquetes, la manera que queden molt be, és al caliu.
La alternativa sempre pot ser una planxa o paella o inclús el forn.

30min

Notes

El fet de no treure la pell del préssec és per protecció a la cocció i que no es desfaci.


Recepta de cuina de Broqueta de magret d'ànec amb préssec
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2143 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Això ha de ser molt bo Jordi :-)
Jordi Bosch Negre diu:
Si la veritat és que queda molt bo.La vaig probar en una casa com a convidad i després la vaig voler fer a casa.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: