Esclops cuits

Categoria:
Típica de: Catalunya Nord
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants esclops
  • Una mica d'aigua
  • Una mica de vi blanc

Elaboració

És molt senzill de fer aquest plat, ja que no requereix gairebé ingredients, només que tenir els esclops, costen de trobar una mica.
Els rentem be sota l'aixeta i els escorrem
Els posem en un cassó o una olla depenent de la quantitat
Els afegim una part d'aigua i una de vi blanc, just que quasi bé els cobreixi.
Ho posem al foc a coure i quant veiem que la carns s'els contrau, és quan ja està cuits.
Els deixem refredar una mica i llestos per menjar.

30min

Notes

La millor manera de menjar aquest marisc és posant poca cosa que li tregui el seu gust original. De totes maneres com quasi tots els mariscos de clova, admeten un raig de llimona , pebre o altres amaniments.Per altra banda, un petit aclariment, a la costa catalana, almenys la que jo conec està prohibida la pesca d'aquest exemplar. A frança n'hi han factories, els de la foto ho son.Per damunt de tot, respecte a la fauna marina i el medi ambient.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1096 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: