Esclops cuits
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya Nord
Dieta: baixa en greixos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Uns quants esclops
- Una mica d'aigua
- Una mica de vi blanc
Elaboració
És molt senzill de fer aquest plat, ja que no requereix gairebé ingredients, només que tenir els esclops, costen de trobar una mica.
Els rentem be sota l'aixeta i els escorrem
Els posem en un cassó o una olla depenent de la quantitat
Els afegim una part d'aigua i una de vi blanc, just que quasi bé els cobreixi.
Ho posem al foc a coure i quant veiem que la carns s'els contrau, és quan ja està cuits.
Els deixem refredar una mica i llestos per menjar.
30min
Notes
La millor manera de menjar aquest marisc és posant poca cosa que li tregui el seu gust original. De totes maneres com quasi tots els mariscos de clova, admeten un raig de llimona , pebre o altres amaniments.Per altra banda, un petit aclariment, a la costa catalana, almenys la que jo conec està prohibida la pesca d'aquest exemplar. A frança n'hi han factories, els de la foto ho son.Per damunt de tot, respecte a la fauna marina i el medi ambient.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.