Quiche Lorraine

Categoria:
Recepta per
Típica de: França → Catalunya
Estació:

Ingredients

  • 150grs de farina
  • 75g de margarina
  • 375cc de llet
  • 2ous
  • 75grs de bacó a trossets
  • 75grs de Gruyere
  •  

4 racions

Elaboració

Preparem una massa per tarta,amb farina aigua i sal.
Després estenem la massa en un motlle , i escampem per sobre , lamines de formatge fines, i el bacó lleugerament fregit i la resta del formatge.
A continuació preparem una salsa amb els ous batuts, salpebrats i una mica de nou moscada.
Afegim la llet calenta i barregem amb el batidor.
Ho posem a sobre la tarta i posem al forn a 180 graus durant 30 minuts.

45min


Recepta de cuina de Quiche Lorraine

Quin sopar que fotarem abui
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2143 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Helena garcia diu:
Per fer la base no hi poses ni margarina ni oli? Jo la faig amb 160 gr de farina, 80 gr de margarina, un rovell d,ou i una mica d,aigua
Quim Lleonart diu:
Amic Jordi, jo per no complicar-me, la Qiche Lorraine la faig amb pasta de full congelada, i també queda molt bona. Una abraçada. Quim.
Jordi Mora I Garrido diu:
Hola companys, la meva dona la fa de mort. Ella fa servir la pasta "brise", que es pot trobar a qualsevol super. També podeu fer servir la pasta de full, amb les dues quedan bonissimas.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!