Filet de vedella amb fetge d´ànec
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 filets de vedella
- 5 supremes de fetge d'ànec
- Un raig d'oli
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
2 racions
Elaboració
Tallem els filets en medallons i els salpebrem
Posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar
Escalfem el forn a 50 graus
Fem els medallons a la paella , al punt i els passem a un plat i els posem al forn a mantenir en calent
A la mateixa paella i fem les supremes de fetge d'ànec i les posem damunt els medallons de filet de vedella
Es pot acompanyar amb unes torrades de pa, és boníssim
30min
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2380 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.