Filet de vedella amb fetge d´ànec

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 filets de vedella
  • 5 supremes de fetge d'ànec
  • Un raig d'oli
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Tallem els filets en medallons i els salpebrem
Posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar
Escalfem el forn a 50 graus
Fem els medallons a la paella , al punt i els passem a un plat i els posem al forn a mantenir en calent
A la mateixa paella i fem les supremes de fetge d'ànec i les posem damunt els medallons de filet de vedella
Es pot acompanyar amb unes torrades de pa, és boníssim

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1596 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest plat deu ser boníssim. El faré un dia d'aquests.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!