Espaguetis amb tomaquet fresc

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grs de Espaguetis-1 Tomàquet madur-Una llauna petita de Olives verdes seneses-Un raig d'oli verge-1 ceba-2 grans d'all-1 pols d'orenga picat-1 pols de julivert picat-1 pols de sal –1 pols de pebre negre molt-

2 racions

Utensilis

Una olla, un bol i que surti be.

Elaboració

Prepararem la salsa a poder ser, unes hores abans de ferla servir-la salsa es fa amb, tomàquet trinxat sense llavors ni pell, una mica de ceba ben picada i dos alls ben picats també i les olives a trossos. Posem aquests ingredients en un vol i afegim el orenga picat i julivert fresc picat, una mica de sal i una mica de pebre. Barregem tot be, afegim oli verge per sobre i sense remenar ho posem a la nevera unes 4 hores. Quant vulguem elaborar el plat, bullim els espaguetis al punt, els escorrem i els posem en un vol. Seguidament i sempre amb els espaguetis ben calents, els barregem amb el preparat de la nevera. Es molt important el contrast dels espaguetis molt calent amb la salsa fresca.

1h

Notes

El temps e la recepta es desde que tenim la salsa reposada, si contem el temps de la salsa en repòs a la nevera estariam me hores.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3672 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: