Espaguetis amb tomaquet fresc
Categoria:
Arrossos i pastes

Ingredients
- 250 grs de Espaguetis-1 Tomàquet madur-Una llauna petita de Olives verdes seneses-Un raig d'oli verge-1 ceba-2 grans d'all-1 pols d'orenga picat-1 pols de julivert picat-1 pols de sal –1 pols de pebre negre molt-
2 racions
Utensilis
Una olla, un bol i que surti be.
Elaboració
Prepararem la salsa a poder ser, unes hores abans de ferla servir-la salsa es fa amb, tomàquet trinxat sense llavors ni pell, una mica de ceba ben picada i dos alls ben picats també i les olives a trossos. Posem aquests ingredients en un vol i afegim el orenga picat i julivert fresc picat, una mica de sal i una mica de pebre. Barregem tot be, afegim oli verge per sobre i sense remenar ho posem a la nevera unes 4 hores. Quant vulguem elaborar el plat, bullim els espaguetis al punt, els escorrem i els posem en un vol. Seguidament i sempre amb els espaguetis ben calents, els barregem amb el preparat de la nevera. Es molt important el contrast dels espaguetis molt calent amb la salsa fresca.
1h
Notes
El temps e la recepta es desde que tenim la salsa reposada, si contem el temps de la salsa en repòs a la nevera estariam me hores.
Etiquetes:
Italia Pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.