Espaguetis amb tomaquet fresc

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grs de Espaguetis-1 Tomàquet madur-Una llauna petita de Olives verdes seneses-Unn raig d'oli verge-1 ceba-2 grans d'all-1 pols d'orenga picat-1 pols de julivert picat-1 pols de sal –1 pols de pebre negre molt-

2 racions

Utensilis

Un olla, un bol i que surti be.

Elaboració

Prepararem la salsa a poder ser , unes hores abans de ferla servir-la salsa es fa amb , tomàquet trinxat sense llavors ni pell, una mica de ceba ben picada i dos alls ben picats també i les olives a trossos. Posem aquests ingredients en un vol i afegim el orenga picat i julivert fresc picat, una mica de sal i una mica de pebre. Barregem tot be , afegim oli verge per sobre i sense remenar ho posem a la nevera unes 4 hores. Quant vulguem elaborar el plat , bullim els espaguetis al punt , els escorrem i els posem en un vol. Seguidament i sempre amb els espaguetis ben calents , els barregem amb el preparat de la nevera. Es molt important el contrast dels espaguetis molt calent amb la salsa fresca.

1h

Notes

El temps e la recepta es desde que tenim la salsa reposada, si contem el temps de la salsa en repòs a la nevera estariam me hores.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2584 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!