Canelons de calamar i carn de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: cataluya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de carn magra de porc
  • 1kg de calamar fresc
  • 2 ous
  • 2 sebes grans
  • 1 fulla de llorer
  • Conyac pasta de canelons
  • Xerès
  • Sal i pebre

11 racions

Elaboració

En primer lloc, sofregiu la carn i el calamar en una cassola amb oli.
A continuació.afegiu-hi les ceves i el llorer.
Quuan la ceba sigui ben daurada, abuqueu-hi conyac.
Després, passeu-ho tot per la picadora i quan estigui tot triturat,poseu-hi els ous batuts i una mica de xarès sec.
Bulliu la pasta dels canelons amb força aigua i sal, duran 10 o 15 minuts.
Un cop cuits,escurreu-los amb aigua freda i seguidament farciu-los.
Finalment, els col-loqueu un al costat de l'altre en un recipien per anar al forn, cobriu-los amb beixamel i gratineu-los.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: