Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Costelles de porc trossejades
  • 2 Cullerades de mel
  • 1 Cullerada de suc de llimona
  • 1 dl. de Brandi
  • 1 dl. de brou de carn
  • Salsa de soja
  • Cebetes glacejades
  • Farina
  • Sal i pebre negre
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Tallem les costelles, les salem i les passem bé per farina. Les reservem.
Posem oli en una cassola i quan estigui ben calent hi posem les costelles a daurar.
Fem una barreja amb la mel, la llimona, el brou, el brandi i la salsa de soja. Ho barregem tot bé.
Quan les costelles estiguin ben daurades, hi afegim la barreja i ho deixeu coent uns 60 minuts,
més o menys, fins que ens quedi una salsa caramel.litzada.
Servim el plat amb cebetes glacejades.

1h 20min


Recepta de cuina de Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades
Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: