Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Costelles de porc trossejades
  • 2 Cullerades de mel
  • 1 Cullerada de suc de llimona
  • 1 dl. de Brandi
  • 1 dl. de brou de carn
  • Salsa de soja
  • Cebetes glacejades
  • Farina
  • Sal i pebre negre
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Tallem les costelles, les salem i les passem bé per farina. Les reservem.
Posem oli en una cassola i quan estigui ben calent hi posem les costelles a daurar.
Fem una barreja amb la mel, la llimona, el brou, el brandi i la salsa de soja. Ho barregem tot bé.
Quan les costelles estiguin ben daurades, hi afegim la barreja i ho deixeu coent uns 60 minuts,
més o menys, fins que ens quedi una salsa caramel.litzada.
Servim el plat amb cebetes glacejades.

1h 20min


Recepta de cuina de Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades

Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: