Amanida especial amb vinagreta de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 1 paquet de salmó fumat
  • 24 tomàquets xerri
  • 1 bossa gran d'espinacs o 2 bosses
  • 1 paquet de pinyons
  • Formatge de cabra
  • Sal

Per la vinagreta de poma:

  • 1 poma golden ratllada finament
  • 16 cullerades d'oli d'oliva verge
  • 4 cullerades de vinagre de poma
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

De la vinagreta de poma:

En un bol aboquem l'oli d'oliva. Afegim el vinagre de poma, la sal i el pebre. Pelem la poma i la ratllem finament. Afegim la poma ratllada a la vinagreta. Barregem bé.

De l'amanida:

Rentem els ingredients que ho necesitin.
Tallem els alvocats, tomàquets, salmó i formatge de manera creativa o com volguem.
Posem els ingredients en un bol. Hi tirem una mica de sal i ho barregem tot.
Ho amanim amb la vinagreta de poma i ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida especial amb vinagreta de poma
Amanida especial amb vinagreta de poma.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Amanida especial amb vinagreta de poma
Detall de l'amanida especial amb vinagreta de poma.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: