Endívies gratinades

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 endívies
  • 10 talls de pernil dolç tallat prim
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega
  • Nata de cuina
  • Formatge ratllat

2 racions

Elaboració

Tallem les endívies per la meitat, les bullim 5 minuts amb aigua i sal, les escorrem bé i emboliquen amb un tall de pernil dolç.
Agafem una safata de forn i hi posem les mitges endívies enrotllades amb pernil dolç.
Hi tirem per sobre la nata de cuina, el formatge ratllat, una mica de pebre i una mica de mantega.
Posem la safata al forn per gratinar i llestos. Ja es poden servir.

20min


Recepta de cuina de Endívies gratinades
Endívies gratinades.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: