Endívies gratinades

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 endívies
  • 10 talls de pernil dolç tallat prim
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega
  • Nata de cuina
  • Formatge ratllat

2 racions

Elaboració

Tallem les endívies per la meitat, les bullim 5 minuts amb aigua i sal, les escorrem bé i emboliquen amb un tall de pernil dolç.
Agafem una safata de forn i hi posem les mitges endívies enrotllades amb pernil dolç.
Hi tirem per sobre la nata de cuina, el formatge ratllat, una mica de pebre i una mica de mantega.
Posem la safata al forn per gratinar i llestos. Ja es poden servir.

20min


Recepta de cuina de Endívies gratinades

Endívies gratinades.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1816 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: