Endivies al forn amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis endivies de mida grossa
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Romesco (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Quatre plats plans grans

Elaboració

Primerament, tallem les endivies en quatre trossos a lo llarg, i les posem en una safata refractaria salpebrades i amb un raig d'oli d'oliva.
Seguidament, fem el romesco com explico a l meva recepta i el reservem.
Quan les endivies ja són cuites, en fiquem sis trossos a la part de dalt del plat en forma de ventall, i a la part de baix del plat fem un niu amb una mica de romesco, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!