Amanida d'endivies amb pedrers i pernil d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze pedrers d'ànec en confit
  • Un sobre de pernil d'ànec
  • Dues safates d'endivies
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Dues cebes tendres de mida petita
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagreta de vinagre de Mòdena (la trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran

Elaboració

Primerament, filetegem els pedrers, els saltem a la paella amb un rajolí d'oli i els reservem.
Seguidament, tallem els tomàquets xerri en dues meitats i els fiquem en el bol de vidre.
A part, netegem les endivies, les tallem a rodelles i les fiquem en el bol juntament amb els pedrers filetejats.
A part, tallem les cebes tendres a juliana ben fina, ho salpbrem tot plegat, ho reguem amb força vinagreta de Mòdena i ho remenem ben remenat.
Seguidament, ho repartim en la safata de porcellana, i anem ficant el pernil d'ànec pel damunt, tot ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: