Carxofes bullides sobre llit d'hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 o 2 carxofes
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra

Les hortalisses:

  • 1 tomàquet d'amanir petit
  • 1 carbassó petit
  • 1 pastanaga
  • 1 cogombre petit

1 racions

Elaboració

Rentem les carxofes després de treure les fulles menys tendres i les tallem per la meitat.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i les carxofes amb les cues tal i com les hem preparat.
Quan l'aigua bull, baixem una mica el foc, però deixant que segueixi bullint. Ho deixem coure uns 30 - 35 minuts.
Mentre fem les carxofes, rentem les hortalisses. Pelem la pastanaga i el cogombre. Ho tallem a quadradets molt petits juntament amb el tomàquet i carbassó. Reservem les hortalisses tallades a quadradets molt petits.
Escorrem les carxofes i les salpebrem una mica.
En un plat hi posem de base les hortalisses crues tallades a quadradets molt petits, amb un polsim de sal, a sobre hi posem les mitges carxofes.
Ho reguem amb un bon raig d'oli doliva verge extra.


Recepta de cuina de Carxofes bullides sobre llit d'hortalisses
Carxofes bullides sobre llit d'hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: