Calamars amb ceba confitada

Ingredients

  • 8 calamars de mida mitjana, que a la peixateria ens netegen i tallen a trossos petits
  • 4 cebes mitjanes
  • 1 gotet de vi blanc
  • 2 alls
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

Piquem la ceba ben fina i en una paella gran, amb una mica d'oli, la deixem coure, a foc molt lent, mínim una hora.
Ho salpebrem i remenem de tant en tant.
En una altra paella amb una mica d’oli, quan sigui ben calent, hi sofregim els calamars tallats a trossos (daus) fins que perdin l’aigua. Passats uns 10 minuts, ho salpebrem.
Mentre, afegim a la ceba dos grans d’all ben picats i el gotet de vi.
Quan els calamars i la ceba són cuits, ho barregem i ho deixem coure uns 5 o 6 minuts més.
Ja es pot servir.

1h 30min


Recepta de cuina de Calamars amb ceba confitada
Calamars amb ceba confitada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: