Pollastre rostit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Pollastre d'un quilo i 200 g, trossejat a vuitens
  • 2 Cebes
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos de pollastre i els enrossim en una cassola amb oli d'oliva.
Hi afegim les cebes ben picades, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapem la cassola, abaixem el foc i deixem que cogui fins que el pollastre estigui tou.
Si el pollastre no és de pagès, amb 45 minuts n'hi haurà prou. Si és de pagès, miním, 90 minuts.
Durant la cocció hi afegim aigua si fa falta.

1h

Notes

Si pot afegir 1 copa de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol.


Recepta de cuina de Pollastre rostit
Pollastre rostit.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: