Pollastre rostit
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pollastre d'un quilo i 200 g, trossejat a vuitens
- 2 Cebes
- 1 cabeça d'alls
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
- Aigua
4 racions
Elaboració
Salpebrem els trossos de pollastre i els enrossim en una cassola amb oli d'oliva.
Hi afegim les cebes ben picades, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapem la cassola, abaixem el foc i deixem que cogui fins que el pollastre estigui tou.
Si el pollastre no és de pagès, amb 45 minuts n'hi haurà prou. Si és de pagès, miním, 90 minuts.
Durant la cocció hi afegim aigua si fa falta.
1h
Notes
Si pot afegir 1 copa de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.