Pollastre rostit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Pollastre d'un quilo i 200 g, trossejat a vuitens
  • 2 Cebes
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos de pollastre i els enrossim en una cassola amb oli d'oliva.
Hi afegim les cebes ben picades, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapem la cassola, abaixem el foc i deixem que cogui fins que el pollastre estigui tou.
Si el pollastre no és de pagès, amb 45 minuts n'hi haurà prou. Si és de pagès, miním, 90 minuts.
Durant la cocció hi afegim aigua si fa falta.

1h

Notes

Si pot afegir 1 copa de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol.


Recepta de cuina de Pollastre rostit

Pollastre rostit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6282 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: