Favetes i carxofes a l'anís

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 200 g de favetes de temporada
  • 4 carxofes de temporada
  • Mitja botifarra negre
  • Una ceba de Figueres
  • Oli d'oliva verge
  • Un raig de licor d'Anís del Mono
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre negre

2 racions

Elaboració

Es talla a juliana una ceba de Figueres i es daura amb força oli d'oliva verge a foc lent.
Una vegada dorada la ceba es tiren les favetes i les carxofes que previament hem netejat aprofitant només el cor i tallat a dauets i s'hi afegeix un polsim de pebre negre.
Quan les favetes i carxofes  es tinguin tendres es tira  un raig de licor d'Anís del Mono i mitja butifarra negre tallada també a dauets. Es deixa coure una mica més fins que agafi un color més fosc, es sala al gust i ja es pot servir. 

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1308 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: