Truita de calçots

Quan s’acaba la calçotada que hem preparat sempre solen quedar calçots que han sobrat. Una manera de aprofitar-los és consumir-los amb truita.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una dotzena de calçots
  • 1/2 dotzena d’ous de pagès
  • 100 g de formatge Permesà
  • Un raig d’oli
  • Un polsim de sal i un polsim de pebre

3 racions

Elaboració

Treurem la pell dels calçots i els tallem a rodelles per marcar-los amb una paella amb un raig d’oli per eliminar el tacte fibrós i potenciar-li una mica el gust.
En un vol batarem els ous i afegirem la sal i el pebre, els troços de parmesà i els calçots.
En una paella antiadherent hi tombarem un raig d’oli d’oliva i l’escalfaren abans d’abocar la barreja.
Deixarem coure a mig foc i tapat amb una tapadora fins que la truita cualli del tot. Aleshores la girarem i la deixarem 2 minuts més perquè agafi color.

30min

Notes

Es pot servir amb una maionesa feta amb dos ous de pagès, 1/2 grill d’all i oli de gira-sol .


Recepta de cuina de Truita de calçots
Truita de calçots
per Alex Coll i Casellas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: