Crema vichyssoise

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 puerros
  • 1 cebolleta
  • 300gr. De nata
  • 50gr. De patata nueva
  • 50gr. De mantequilla
  • 1 l. de caldo de gallina
  • Perejil
  • Sal
  • Pimienta blanca

4 racions

Utensilis

6 puerros
1 cebolleta
300gr. De nata
50gr. De patata nueva

50gr. De mantequilla
1 l. de caldo de gallina
perejil
sal
pimienta blanca

Elaboració

En un recipiente,donde ya estarán el caldo y la nata, ponemos a cocer la parte blanca del puerro,la patata la mantequilla y la cebolleta. Salpimentamos y, al cabo de una media hora, cuando este hecho, lo pasamos todo por la batidora. Se puede servir frío, espolvoreado con un poco de perejil.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3160 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: