Mona típica

Ingredients

  • 6 ous
  • 3/4 de sucre
  • 1 llima rallada
  • 1 cullerada de cafè de matafaluga
  • 1got d'oli de gira-sol
  • 1 pessiguet de vainilla ensucrada
  • 6 paperets de gasosa
  • Farina la que entre

Elaboració

Es mescla tots els ingredients, en la farina que entre. Ha de quedar una massa lleugera.
D'aquesta massa farem parts i les deixarem reposar uns 30 minuts abans d'enfornar.
Mitja hora abans d'enfornar hem de tenir mig forn engegat.
(Podem ficar ous durs abans d'enfornar-la)
Agafàrem una llauna d'oli i fiquem la mona (en la forma típica).
Un moment abans de treure-la, la untàrem en ou batut i aniset.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1848 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: