Fideua de marisc

Ingredients

  • 400 g de fideus del nº 2
  • 4 rodanxes de rap
  • 8 gambes
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 3 grans d'all
  • 1 litre de caldo de peix
  • Oli i sal

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, fregiu les gambes i el rap tallat a trossets. Reserveu-los.
En una altre cassola, poseu-hi els alls picats petits, oli i els fideus, i aneu-los remenant fins que estiguin daurats. Reserveu-los
En la cassola de fregir el peix en el mateix oli, sofregiu-hi la ceba picada fina, quan estigui daurada, poseu-hi els tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure fins que perdin l'aigua.
Aboqueu-hi els fideus, remeneu-los, aboqueu-hi el caldo, deixeu que arrenqui el bull. Poseu-hi el marisc.
Deixeu-ho coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, poseu la cassola al forn, ja calent a 180ºC durant uns 10 minuts amb el forn de dalt i baix.
Els fideus quan siguin cuits, quedaran drets.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: