Calamar farcit

Ingredients

  • 6 calamars
  • 300 gr. De carn picada de porc
  • 4 dents all torrats al foc
  • 50gr. Pinyons
  • 1 ou
  • 1 ceba petita
  • 1 tomàquet petit
  • ½ got de vi blanc

6 racions

Elaboració

Netejar els calamarsos. Reservar les potes i les ales a part.
En una paella, fregir una mica les potes i les ales dels calamarsos.
Reservar el suc de fregir les potes.
Trinxar-ho petit i barrejar amb la carn de porc i l’ou cru. Recordar que la carn a d’estar crua.
Farcir els calamarsos amb el trinxat.
Passar-los per farina i es fregeixen una mica fins que quedin daurats.
Amb aquest mateix oli si fa un sofregit de ceba, tomàquet i el mig got de vi blanc.
Fer la picada amb els pinyons, els alls i una mica de pebre negre.
Barrejar la picada amb suc de fregir les potes.
Posar la barreja amb els calamarsos i el sofregit a coure uns 45 minuts aproximadament.

2h


Recepta de cuina de Calamar farcit
Calamar Farcit
per Montserrat Reixach Moner

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: