Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per la pannacotta
  • 300 ml de orxata
  • 200 ml de nata
  • 3 fulls de gelatina
  • 2 cullerades de sucre (opcional)
  • Per el coulis
  • 300 gr de maduixes
  • El suc de mitja llimona
  • 30 gr de sucre

6 racions

Elaboració

Posar a hidratar els fulls de gelatina en aigua ben freda durant 5 - 10 minuts.
Entretant posar un casso a foc suave la nata líquida i la orxata. Per el meu gust la orxata ja te suficient sucre però si t’agrada mes dolc, afegeix aquí una o dos cullerades soperes de sucre. Remoure i treure del foc just quan comenci a bullir. Afegir la gelatina ben escorreguda i remoure per que es desfaci.
Deixar templar uns minuts i abocar la crema en els gotets de presentació i deixar refredar completament. Reservar en la nevera un mínim de quatre hores (encara es millor de un dia per l’altre - pugen els sabors).
Per el coulis, rentar las maduixes i treure les tijes. Tallar en trossets i posar-les en un casso junto amb el sucre i el suc de mitja llimona. Posar a foc mig i deixar coure 15 minuts, remenant de tant en tant per que no se enganxi el sucre al pot.
Retirar i passar las maduixes por un colador xino per treure-l’hi les llavors de las maduixes i les restes que pugin quedar. Deixar refredar.
A l’hora de servir la pannacotta, repartir el coulis de maduixes per sobre de cada gotet.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2560 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: