Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per la pannacotta
  • 300 ml de orxata
  • 200 ml de nata
  • 3 fulls de gelatina
  • 2 cullerades de sucre (opcional)
  • Per el coulis
  • 300 gr de maduixes
  • El suc de mitja llimona
  • 30 gr de sucre

6 racions

Elaboració

Posar a hidratar els fulls de gelatina en aigua ben freda durant 5 - 10 minuts.
Entretant posar un casso a foc suave la nata líquida i la orxata. Per el meu gust la orxata ja te suficient sucre però si t’agrada mes dolc, afegeix aquí una o dos cullerades soperes de sucre. Remoure i treure del foc just quan comenci a bullir. Afegir la gelatina ben escorreguda i remoure per que es desfaci.
Deixar templar uns minuts i abocar la crema en els gotets de presentació i deixar refredar completament. Reservar en la nevera un mínim de quatre hores (encara es millor de un dia per l’altre - pugen els sabors).
Per el coulis, rentar las maduixes i treure les tijes. Tallar en trossets i posar-les en un casso junto amb el sucre i el suc de mitja llimona. Posar a foc mig i deixar coure 15 minuts, remenant de tant en tant per que no se enganxi el sucre al pot.
Retirar i passar las maduixes por un colador xino per treure-l’hi les llavors de las maduixes i les restes que pugin quedar. Deixar refredar.
A l’hora de servir la pannacotta, repartir el coulis de maduixes per sobre de cada gotet.

20min


Recepta de cuina de Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells
per Mayte Deza
Recepta de cuina de Pannacotta d'orxata amb coulis de fruits vermells
per Mayte Deza

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: