Carxofes saltades amb pernil

Ingredients

  • 12 carxofes congelades o fresques
  • Aigua
  • Sal
  • 80 g de pernil
  • 2 dents d'all
  • Oli d'oliva verge extra
  • Julivert fresc

4 racions

Elaboració

Si són congelades ja les tenim preparades i tallades en 6 trossos cada carxofa.
Si les carxofes són fresques: traiem les fulles més dures de les carxofes.
Tallem una mica les puntes i la tija.
Les reservem en aigua amb julivert fresc per a evitar l'oxidació.
En una olla hi posem aigua i sal i coem les carxofes uns15 minuts.
Les escorrem, i les deixem refredar.
Tallem en 6 trossos cada carxofa.
Tallem el pernil en daus petits i els dents d'all en rodanxes.
En una paella, hi posem un raig d'oli, hi daurem l'all i el pernil tallats,
hi afegim les carxofes tallades i ho saltem tot junt durant uns 5 minuts.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Carxofes saltades amb pernil
Carxofes saltades amb pernil.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5765 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: