Carxofes bullides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 o 4 carxofes
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Tallem les cues de les carxofes i les pelem. Rentem les carxofes després de treure les fulles menys tendres i les tallem per la meitat.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i les carxofes amb les cues tal i com les hem preparat.
Quan l'aigua bull, baixem una mica el foc, però deixant que segueixi bullint. Ho deixem coure uns 30 - 35 minuts.
Ho escorrem bé.
Salpebrem una mica les mitges carxofes i les cues, les emplatem i hi tirem un bon raig d'oli doliva verge extra.

40min


Recepta de cuina de Carxofes bullides
Carxofes bullides.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: