Pollastre amb herbetes i vermut

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2/4 de Pollastre
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • 1 fulla de llorer
  • Farigola i romaní
  • 75 ml de vermut negre
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre

2 racions

Elaboració

Posar en una cassola amb un raig d'oli el pollastre sal pebrat juntament amb la ceba, alls i herbes i anar daurant. Als 15 min afegir el vermut i el pebre vermell.
Quant s'hagi evaporat l'alcohol, acabar de rostir el pollastre amb la mateixa cassola al forn (programa ventilador+grill) fins que quedi ben daurat per totes les cares.
Si ens quedem curts de suc afegir caldo de pollastre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1524 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: