Lasanya de calçots i botifarra de perol

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 botifarres de perol (400-500 grams) o carn picada de vedella
  • 7 o 8 calçots
  • 2 tomàquets petits
  • salsa de calçots o romesco
  • beixamel lleugera
  • pa ratllat

Elaboració

-Netegem els calçots i els tallem ben finets. Els sofregim amb els tomàquets (ratllats) i la carn (en el cas de la botifarra, abans l'hem obert i esmicolat).
-Quan ja està llest, hi afegim la salsa de calçots (més o menys quantitat en funció de la textura que ens interessi aconseguir).
-Muntem la lasanya intercalant les capes de pasta amb les de sofregit.
-Si tenim temps, la deixem reposar una mica a la nevera.
-Ho rematem amb una mica de beixamel i ho espolsem amb pa ratllat. Gratinem el plat al forn.

1h

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha descobert el Juan Manuel Prieto i la podeu recuperar, explicada amb tota mena de detall, al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5938_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: