Cigrons estofats amb espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo d'espinacs, congelats
  • Un quilo de cigrons bullits
  • Quatre ous bullits, i picolats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Dos alls pelats
  • Tomàquet fregit de pot
  • Ví blanc
  • Pa fregit
  • Julivert
  • Ametlles torrades, pelades.

6 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim : la ceba, el llorer, els alls, i un punt de tomàquet. A part, bullim els espinacs, amb aigua i sal. Quan són cuits, els escorrem i els reservem. Quan comprem els cigrons, en una conca ( on venen llegums bullits ),demanem si ens poden donar un pot del brou de bullir els cigrons.
Quan tenim el sofregit a punt, afegim un raig de ví, i el suc de bullir els cigrons.
Quan ja arrenqui a bullir, afegim : els espinacs picolats, els cigrons, i els ous picolats.
A part, fem una picada amb : un all, julivert, pa fregit, i un grapat d'ametlles torrades.
Ho afegim a la cassola, corregim de sal, i corregim de brou, per si cal afegir-ne.
Deixem coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: