Bombons de xocolata amb avellanes

Ingredients

  • Xocolata fondant
  • Avellanes torrades i sense closca

Utensilis

Paper d'alumini
Una olla i un cassó

Elaboració

En un cassó, posar unes quantes barres de xocolata trencada a trossets i col·locar aquest cassó en una olla on hem posat aigua a escalfar per tal de fer un bany maria.
Anar remenant la xocolata per tal que es fongui tota i arribi a un punt que sigui ni massa líquida no massa sòlida.
Mentre s'escalfa la xocolata, posarem damunt del marbre o una taula uns quants trossos de paper d'alumini, que és on anirem deixant els bombons un cop preparats.
Quant la xocolata està al seu punt, hi tirarem dintre dues o tres avellanes torrades i amb una cullera farem que es quedin cobertes de xocolata i les traurem amb la cullera que seguidament buidarem damunt del paper d'alumini. Si el contingut de la cullera costa de caure, és que la xocolata encara no és prou líquida i, contràriament, si el seu contingut s'escampa massa pel damunt del paper d'alumini, caldrà deixa-la refredar una mica.
El seu punt és que faci una mica de muntanyeta damunt de les avellanes que han quedat cobertes de xocolata.
Seguirem el procés tantes vegades com faci falta.
Un cop damunt del paper d'alumini, cal deixar refredar els bombons fins que es puguin treure ja solidificats i posar-los a la nevera perquè agafin la seva textura ideal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1545 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: