Llenguado amb ametlles i taronja

Ingredients

  • 4 llenguados mitjans
  • 300 g. d'ametlles torrades
  • Una taronja grossa
  • Oli
  • Farina
  • Sal

4 racions

Elaboració

Enfarinar i salar els llenguados i fregir-los una mica.
Ficar-los en una safata plana amb l'oli.
Rentar, exprimir i després tallar la taronja a trossos perits i allargats, fer el mateix amb les ametlles torrades, escampar-ho pel damunt dels llenguados junt amb el suc de la taronja i deixar-ho al forn durant deu minuts aproximadament.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: