Empinyonats de soria

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Castella-lleo
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 grms. de farina
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 culleradetes de llevat
  • 100 grms. de mantega
  • Llet
  • 100 grms de pinyons
  • Un xic de sal
  • Sucre glas

6 racions

Elaboració

Damunt del marbre, posarem en forma de volca, la farina i el llevat.
Afegirem tots els altres ingredients menys el sucre glass.
Amasem be.Pasem el rodet fins deixar la massa d'un centimetre de gruix.
Tallar amb un tallapasta (redo, cuadrat etc.)
Posar a la placa del forn untada demantega i deixan espai entre ells.
Entrar a forn fort durant 15 minuts aprox.
Al treurels espolvorejar de sucre glas

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

834 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: