Empinyonats de soria

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Castella-lleo
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 grms. de farina
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 culleradetes de llevat
  • 100 grms. de mantega
  • Llet
  • 100 grms de pinyons
  • Un xic de sal
  • Sucre glas

6 racions

Elaboració

Damunt del marbre, posarem en forma de volca, la farina i el llevat.
Afegirem tots els altres ingredients menys el sucre glass.
Amasem be.Pasem el rodet fins deixar la massa d'un centimetre de gruix.
Tallar amb un tallapasta (redo, cuadrat etc.)
Posar a la placa del forn untada demantega i deixan espai entre ells.
Entrar a forn fort durant 15 minuts aprox.
Al treurels espolvorejar de sucre glas

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: