Espinacs a l'estil oriental

Ingredients

  • 300 grams. d'espinaques fresques.
  • 1 ceba morada de mida normal.
  • 1 tomàquet madur de mida grossa (si és petit, millor 2).
  • 1 carbassó de pagès.
  • 3 cullerades soperes de soja.
  • oli de sèsam.
  • un polsim de pebre sishuan (acabada de picar).
  • Sal i pebre.

Elaboració

- Posem a calentar oli de sèsam al WOK (un bon raig, gairebé un dit).
- Quan estigui calent hi afegim la ceba tallada en juliana. Espolsem sal a la ceba i la remenem durant un cinc minuts.
- Ara afegim el tomàquet tallat també amb la mida juliana i els saltegem amb la ceba per cinc minuts més (afegim un polsim de sucre).
- Afegim el carbassó tallat longitudinalment amb el pelador (prim), i afegim sal i pebre.
- En cinc minuts afegirem les espinaques, alhora que afegirem la soja mentre anem movent el WOK a temperatura força alta.
- Per acabar, haurem mòlt una mica de pebre de sishuan (provem-la primer, té un gust cítric molt especial), i l'espolsarem per sobre del wok abans de servir els plats.

15min


Recepta de cuina de Espinacs a l'estil oriental
Espinaques a l'estil oriental
per En Cendrowsky

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: