Tàrtar de tonyina macerada i mango

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de tonyina
  • 200 cc de salsa de soja
  • 1Copa de vinagre d'arròs
  • 1Cullerada d'oli de sèsam
  • 1Culleradeta de gingebre ratllat
  • 1Cullerada de suc de llima
  • 1Mango ( fruita )
  • Uns quants nabius

3 racions

Utensilis

Motlle

Elaboració

-Per fer el tàrtar de tonyina, posem en un bol el vinagre d'arròs, l'oli de sèsam, el suc de llima, la salsa de soja i el gingebre i ho remenem bé amb una forquilla.
-Després, hi afegim la tonyina tallada a dauets, ho remenem bé i ho deixem macerar durant 5 minuts.
-Pelem el mango i el tallem en làmines fines i primes. També a dauets.
-Per acabar, posem un motllo al centre del plat, l’omplim amb el tàrtar de tonyina i els dauets de mango. Jo he posat un altre tàrtar més petit al costat del gran per un tema de decoració del plat. També, posem sobre el tàrtar les làmines fines i primes de mango i uns quants nabius.

10min


Recepta de cuina de Tàrtar de tonyina macerada i mango
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1154 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: