Cigrons fregits amb cansalada i baldana de ceba esparracada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de cigrons cuits
  • Quatre talls de cansalada de papada tallada d'un dit de gruix
  • Dues baldanes de ceba
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Cinc alls amb pell aixafats

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa marinera
Una paella gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, agafem les baldanes, els hi traiem la pell i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i a mida que es van fregint, les esparraquem amb una forquilla, i tot seguit les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim la cansalada tallada en trossos una mica gruixuts, juntament amb els alls amb pell aixafats.
A continuació, afegim els cigrons i les baldanes esparracades, i quan tot el conjunt ja està ben fregit, ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: