Amanida freda de mongeta tendra

Ingredients

  • 1 quilo de mongeta tendra
  • 1 bossa d'enciam
  • 4 tomàquets d'amanir
  • Formatge tendre
  • 1 pot de mostassa a l'antiga
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

4 racions

Elaboració

Agafem la mongeta, tallem les puntes, la tallem a trossos petits, rentem i escorrem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i quan bull hi tirem la mongeta.
Deixem que cogui uns 20 minuts. L'escorrem bé i reservem.
Mentre fem la mongeta, rentem l'enciam i el tallem petit.
Rentem els tomàquets i els tallem a grills. Els reservem.
Agafem una tassa hi posem oli, una mica de sal i unes quantes cullarades de mostassa.
Ho remenem bé.
Per emplatar agafem un plat, a la base hi posem l'enciam tallat petit, sobre la mongeta
tendra també tallada, damunt uns dauets de formatge, a l'entorn del plat hi podem posar uns grills de
tomàquet. Ho amanim tot amb la mostassa preparada. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Amanida freda de mongeta tendra
Amanida freda de mongeta tendra.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2911 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: