Amanida freda de mongeta tendra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de mongeta tendra
  • 1 bossa d'enciam
  • 4 tomàquets d'amanir
  • Formatge tendre
  • 1 pot de mostassa a l'antiga
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

4 racions

Elaboració

Agafem la mongeta, tallem les puntes, la tallem a trossos petits, rentem i escorrem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i quan bull hi tirem la mongeta.
Deixem que cogui uns 20 minuts. L'escorrem bé i reservem.
Mentre fem la mongeta, rentem l'enciam i el tallem petit.
Rentem els tomàquets i els tallem a grills. Els reservem.
Agafem una tassa hi posem oli, una mica de sal i unes quantes cullarades de mostassa.
Ho remenem bé.
Per emplatar agafem un plat, a la base hi posem l'enciam tallat petit, sobre la mongeta
tendra també tallada, damunt uns dauets de formatge, a l'entorn delplat els grills de
tomàquet i ho amanim tot amb la mostassa preparada. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Amanida freda de mongeta tendra

Amanida freda de mongeta tendra.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

338 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!