Amanida freda de mongeta tendra

Ingredients

  • 1 quilo de mongeta tendra
  • 1 bossa d'enciam
  • 4 tomàquets d'amanir
  • Formatge tendre
  • 1 pot de mostassa a l'antiga
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

4 racions

Elaboració

Agafem la mongeta, tallem les puntes, la tallem a trossos petits, rentem i escorrem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i quan bull hi tirem la mongeta.
Deixem que cogui uns 20 minuts. L'escorrem bé i reservem.
Mentre fem la mongeta, rentem l'enciam i el tallem petit.
Rentem els tomàquets i els tallem a grills. Els reservem.
Agafem una tassa hi posem oli, una mica de sal i unes quantes cullarades de mostassa.
Ho remenem bé.
Per emplatar agafem un plat, a la base hi posem l'enciam tallat petit, sobre la mongeta
tendra també tallada, damunt uns dauets de formatge, a l'entorn del plat hi podem posar uns grills de
tomàquet. Ho amanim tot amb la mostassa preparada. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Amanida freda de mongeta tendra

Amanida freda de mongeta tendra.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: