Truita d'albergínia i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una albergínia gran tallada a brunoise petita
  • Una ceba grossa, picolada
  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba i l'albergínia, a foc baix.
Quan és tot ben fregit, ho afegim amb els ous batuts, ho remenem, i en una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, que en podran menjar dos persones.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: