Ossobuco a la milanesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Toscana/piamonte
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 peçes d'ossobuco
  • 2 cebes mitjanes (si són tipus figueres millor)
  • 2 tomaquets madurs mitjans
  • Un parell de pastanagues
  • Brou aprox 1 ltr
  • 2 grans d'all
  • 250 cc de vermout blanc
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Elaboració

En una cassola ample 30cm +-, posem les peçes amb oli a marcar (fregir fins a daurar), s'ha de tallar la pell per que no s'abombin.
Un cop daurats, els separem de la cassola.
En el mateix estri on ha quedat el suc i posem la ceba, els tomaquets sense pell, les pastanagues tallades juliana i ho fem "pochar" 5 mts.
Un cop acabat de fer el xupxup s'hi torna a posar els ossobucos repartin-los a la cassola de manera que no es tiguin que remenar amb pinces.
Afegir-hi el vermout i deixar que s'evapori.
Posar el pebre vermell dolç
Afegir el brou fins que cobreixi tot el contingut i deixar a foc suau un parell d'hores vigilant-ho.

2h 20min

Notes

acompanyat de un arros amb ceps


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Francesc, si vas al meu blog, veuras la recepta: Sofraga de vedella,( ossobuco), i veuras una altra manera de fer la sofraga de vedella( ossobuco), que la pots trovar interesant. Rep una salutació. Quim Lleonart.
Victòria Veslo diu:
Que és mes recomanable, brou de carn o de verdures ?
Quim Lleonart diu:
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre.
Rep una salutació.
Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: