Ossobuco a la milanesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Itàlia → Toscana/piamonte
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 peçes d'ossobuco
- 2 cebes mitjanes (si són tipus figueres millor)
- 2 tomaquets madurs mitjans
- Un parell de pastanagues
- Brou aprox 1 ltr
- 2 grans d'all
- 250 cc de vermout blanc
- Pebre vermell dolç
4 racions
Elaboració
En una cassola ample 30cm +-, posem les peçes amb oli a marcar (fregir fins a daurar), s'ha de tallar la pell per que no s'abombin.
Un cop daurats, els separem de la cassola.
En el mateix estri on ha quedat el suc i posem la ceba, els tomaquets sense pell, les pastanagues tallades juliana i ho fem "pochar" 5 mts.
Un cop acabat de fer el xupxup s'hi torna a posar els ossobucos repartin-los a la cassola de manera que no es tiguin que remenar amb pinces.
Afegir-hi el vermout i deixar que s'evapori.
Posar el pebre vermell dolç
Afegir el brou fins que cobreixi tot el contingut i deixar a foc suau un parell d'hores vigilant-ho.
2h 20min
Notes
acompanyat de un arros amb ceps
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
937 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
si hi afeigeixes un dau de gelatina de peus de porc, que pots haber conservat al congelador cuan 'has fet quedan...
jo l'hi afegeixo "pimenton" dolç salutaciòns: Francesc
hola Joan : aixo es per a una Hambuguesa no? es que tinc el dubte gracies
be ho intentarè gracies
m'agrada