Patates farcides de pernil

Ingredients

  • 6 patates grans
  • 100 grms. de formatge ratllat
  • 50 grms. de pernil
  • 1/2 vas de llet
  • Sal

6 racions

Elaboració

Courem les patates al forn amb pell.
Les partim per la mitad, retirem la polpa i l'aixafem amb el pernil picat la mitad del formatge i la llet.
Farcim les patates, les posem a una plata de forn.
Posem el formatge ratllat pel damunt i gratinar.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1698 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Francesc Mulà bonilla diu:
anem a veure, si treus la polpa, com les pots farcir despres?, emb la pell sola? o has de deixar una capa.
crec que ho tindries que explicar millor .
emb pricipi m'agrada força.
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
hola Françesc, si es couen al forn la pell queda com una crosta, es treu tota la patata que puguis i despres la tornes a omplir.

Salutacions
Francesc Mulà bonilla diu:
be ho intentarè gracies

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: