Pernilets de pollastre rostits al forn amb bolets i patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Cuixetes de pollatre (2 per persona)
- Una patata grossa o dues de mitjanes
- 100 g de Bolets
- Oli d’oliva verge extra
- Llorer
- Sal
- Pebre
- Aigua
2 racions
Elaboració
Tallem les patates a daus.
Les bullim amb una fulla de llorer, uns 10 minuts, les passem per la paella amb una mica d’oli, uns 5 minuts.
Saltem els bolets en un paella amb una mica d’oli, fins que deixin anar l’aigua, hi posem una mica de sal i pebre. Uns 10 minuts.
Hi afegim les cuixetes de pollastre. Deixem coure uns 10 minuts.
Ho posem tot en una plata i al forn (preescalfat al voltant dels 200º), uns 10 minuts.
Ho treiem del forn i ho emplatem
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies