Patates importants

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 3 ous
  • Farina
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 3 gots d'aigua
  • Julivert, oli i sal

5 racions

Elaboració

Peleu les patates i talleu-les a rodanxes de 1/2 cm i saleu-les. Bateu els ous en un plat fondo.
Rebo seu les patates primer en farina i desprès per l'ou batut. Fregiu-les amb oli calent fins que es daurin, escorreu-les bé i poseu-les en una cassola .
Piqueu l'all en el morter amb una mica de sal.
Piqueu finament la ceba i fregiu-la amb una mica d'oli, quan comenci a daurar-se, poseu-hi una cullerada de farina, deixeu-ho coure i poseu-hi la picada del morter, diluïda amb una mica d'aigua.
Afegiu més aigua, rectifiqueu de sal y aboqueu-ho a la cassola de les patates.
Poseu-ho al foc i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc lent, sacsejant la cassola de tant en tant.
Precalenteu el forn a 170ºC i acabeu la cocció de les patates durant uns 10 minuts més.
Empolseu-ho amb julivert picat.

1h 20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Lidia Mar diu:
Hola Joan,

Aquesta recepta es molt bona!
Suggeriment:
- El all del morter el pots fregir una mica abans
- A la picada jo hi afegeixo safrà
- En comptes d'aigua es pot utilitzar brou

Son petits detalls que poden donar-li una diferencia entre un dia o un altre, però la veritat que és una recepta genial


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: