Patates importants
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
tardor
hivern
Ingredients
- 1 kg de patates
- 3 ous
- Farina
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 3 gots d'aigua
- Julivert, oli i sal
5 racions
Elaboració
Peleu les patates i talleu-les a rodanxes de 1/2 cm i saleu-les. Bateu els ous en un plat fondo.
Rebo seu les patates primer en farina i desprès per l'ou batut. Fregiu-les amb oli calent fins que es daurin, escorreu-les bé i poseu-les en una cassola .
Piqueu l'all en el morter amb una mica de sal.
Piqueu finament la ceba i fregiu-la amb una mica d'oli, quan comenci a daurar-se, poseu-hi una cullerada de farina, deixeu-ho coure i poseu-hi la picada del morter, diluïda amb una mica d'aigua.
Afegiu més aigua, rectifiqueu de sal y aboqueu-ho a la cassola de les patates.
Poseu-ho al foc i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc lent, sacsejant la cassola de tant en tant.
Precalenteu el forn a 170ºC i acabeu la cocció de les patates durant uns 10 minuts més.
Empolseu-ho amb julivert picat.
1h 20min
Etiquetes:
Patates importants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
986 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.