Sopa de verdures amb arròs i fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una carcasa de pollastre
  • Un os de pernil amb magra
  • Una pastilla de concentrat de pollastre
  • Tres litres d'aigua mineral natural
  • Sal
  • Una branca d'api
  • Dos porros
  • Mitja ceba
  • Dues pastanagues pelades
  • Una patata
  • 100 grams d'espinacs congelats
  • 100 grams d'arròs tipus bomba
  • 100 grams de fideus del nº2

6 racions

Utensilis

Una olla mitjana
Una cassola fonda metal·lica
Una sopera de porcellana blanca
Un cullerot
Un colador xinès

Elaboració

Primerament, en una olla mitjana ficarem: els tres litres d'aigua, una patata pelada tallada per la meitat, mitja ceba, la branca d'api, l'os de pernil, la pastilla de concentrat, i la carcasa de pollastre.
Quan arrenqui el bull, deixem que cogui durant una hora, ho retirem, ho colem i ho passem a la cassola fonda, on acabarem de fer la sopa.
Un cop el brou ja el tenim a la cassola fonda, fem que arrenqui a bullir, i tot seguit afegirem: la pastanaga ja cuita, picolada a brunoise menuda, els espinacs descongelats picolats, la part blanca dels porros picolada a brunoise menuda, l'arròs i els fideus.
Quan tot plegat veiem que ja és cuit, corregim de sal i ja ho podrem passar-ho a la sopera de porcellana, per servir-ho a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: